Update Keira

Na een periode van bijna 3 maanden intensieve zorg bij een gastgezin van de SDRN vond jij op 29 januari 2023 jouw nieuwe mand bij een superlief koppel vanuit België.

De eerste berichten waren al super positief en nu mochten wij weer een topper van een update en mooie foto’s ontvangen.

Jouw baasjes zijn net als wij super trots op jou, je maakt iedere dag nog steeds vorderingen. Kleine (stress) plas ongelukjes zijn verleden tijd. Jouw hele houding heeft meer een meer een happy uitstraling gekregen.

Je geniet dagelijks van alle liefdevolle aandacht en weet deze zeker ook op te eisen door dicht tegen de baas te kruipen op de bank of hem uit te dagen voor een partijtje bal gooien in de tuin. De dagelijkse routine van jouw baasjes weet je inmiddels feilloos te volgen, vrouwtje is de vroege vogel, dat betekent nog even omdraaien samen met de baas.

Jij zit gewoon helemaal op je plek!

1 gedachte op “Update Keira

Geef een reactie