Terug in de tijd | Vrijwilliger

Jacqueline Voerman is door de jaren heen eveneens een vertrouwd gezicht als vrijwilliger van de SDRN. Zij neemt met name de dobermanns die een (permanente) opvang plek nodig hebben onder haar hoede.

Zo’n 14 jaar geleden leerde ze Albert Bruin kennen en vanaf dat moment behoort een bank zonder dobermanns tot het verleden.

Destijds zelf in het bezit van haar eerste dobermannteef Mika, stond haar ervaring nog in de kinderschoenen, maar met haar al aanwezige grote dierenhart werd de passie voor het ras al snel groter en groter.

Een leuk beginnersuitje begin 2009 voor Jacqueline samen met Albert was het herplaatsen van Dobermann Missy vanuit de opvang in Frankrijk bij een Nederlands echtpaar.

Begin 2010 kwam haar eerste eigen opvangdobermann Odine. Meteen een ervaring om nooit te vergeten. Odine bleek drachtig te zijn en zorgde voor uitbreiding van het aantal honden in de opvang. Ze beviel van drie prachtige pups: Rusty, Floyd en Don. Na 8 weken intensieve zorg van Jacqueline hebben de pups een warme mand gevonden en kon Jacqueline Odine voor geen goud meer missen.

Door de jaren heen heeft ze al heel wat honden tijdelijk of permanent een mooie warme mand geboden en hebben ze allemaal een plekje in haar hart.

Momenteel draagt zij de dagelijkse zorg voor Storm in onze permanente opvang die de laatste tijd weer vele ups en downs kent qua gezondheid en daarom regelmatig bezoeken aan de dierenarts nodig heeft.

Geef een reactie