Ik heb baas vanuit de opvang van de SDRN | Georgea

Georgea een teef van 7 jaar

Begin maart mocht ik het fantastische nieuws naar buiten brengen, dat er voor mij geweldige nieuwe baasjes waren gevonden en ik op korte termijn daadwerkelijk mocht gaan uitvliegen naar mijn nieuwe mand.

Na een periode waarin mijn vertrouwde wereld onder mijn voeten was weggevallen, omdat mijn bazin, met wie ik bijna 7 fijne jaren heb gedeeld, overleed. Kwam ik na een tijdelijke spoed opvang verzorgd door dierenopvang Ravenstein in de opvang van de SDRN op 12 december 2023.

Liefdevolle opvang, verzorging en uitgebreid onderzoek door een dierenarts, heeft ervoor gezorgd dat ik weer zelfvertrouwen kreeg, gezond ben verklaard, goed in gewicht ben aangekomen en happy in het leven sta.

Yes, ik kan jullie vol trots vertellen, ik ben echt super happy! Op 18 maart is mijn nieuwe toekomst begonnen!

Ik verblijf sinds een kleine twee weken bij mijn nieuwe baasjes samen met dobermann dame Arima in het prachtige België.

Ik heb het de eerste nachten best een beetje moeilijk gehad in mijn nieuwe omgeving, dit heeft er voor gezorgd dat ik de nachtrust van mijn nieuwe baasjes behoorlijk heb ingekort. Gelukkig hebben ze hier alle begrip voor een geven ze mij veel vertrouwen. Het nieuwe dagelijkse ritme gaat me steeds beter af.

Ik heb mijn plekje op de bank of poef al helemaal eigen gemaakt, kan het goed vinden met Amira, langzaam durf ik mijzelf meer te uiten en zelfs al wat zotte dobermann streken uit te halen als de bazin gaat stofzuigen.

Als ik nog meer gewend ben in mijn nieuwe omgeving, kom ik zeker bij iedereen terug met nieuwe verhalen.

Wordt vervolgd.

Geef een reactie