Ik heb baas | Charlie

Charlie een reu van bijna 4 jaar.

Charlie startte op 15 februari 2023 zijn zoektocht naar een nieuwe mand.

Het bleef in eerste instantie erg stil met reacties richting jou, wij begrepen niet waarom. Je bent een kerel die eigenlijk alles mee heeft, behalve je niet met katten kan. Of lag het aan het feit je al bijna 4 jaar bent?

Je hebt maar één goede reactie nodig zeggen wij altijd en die kwam er voor jou op 15 maart. Gegadigden die reeds 35 jaar dobermann liefhebbers zijn en in 2017, dobermann teef Mila adopteerde via de SDRN. Na het overlijden van Mila kwam de wens om een dobermann in huis te hebben weer boven en wilden ze heel graag met jou gaan kennismaken.

Op 21 maart ben jij de weg ingeslagen naar jouw nieuwe toekomst!

Je hebt het geweldig naar je zin op het landgoed in Maastricht. Je geniet van alle ruimte die je daar hebt om te rennen en te vliegen, eenmaal voldaan dan plof jij heerlijk binnen in je mand. Als de baasjes uitzicht zijn vind je het nog best spannend allemaal, maar ze begrijpen heel goed jij tijd nodig hebt om goed te wennen op je nieuwe plek. Je baasjes zijn ontzettend blij met jou en geniet volop van weer een dober om hun heen.

Wordt vervolgd.

Geef een reactie