Update | Occia alias Luna

Occia is op 11 maart 2023 via onze bemiddeling herplaatst.

Een ruime maand verblijf je inmiddels bij je nieuwe mand, met regelmaat ontvangen wij fijne updates over jouw vorderingen en goede aanpassingsvermogen op je nieuwe plek.

Jouw nieuwe baasje had het verlangen naar een dobermann en wachtte al geruime tijd geduldig op een passende match via de SDRN. Ja, en dan komt er een mooie dame op je pad en die heeft voor – vrouw, kinderen en andere hond – de meeste aandacht, hahaha. Beetje jaloers maar ontzettend happy met het feit Luna een fantastische aanvulling binnen het gezin is.

Dagelijks is het voor jou genieten van meerdere wandelingen, spelen en slapen samen met de andere hond (kruising teckel/basset). De tuin is een plek waar jij graag alle schoenen van het gezin en je speelgoed uitstalt. De avonden zijn voor jouw inmiddels momenten je echt diep slaapt in het hoekje van de bank dicht tegen de kinderen of andere hond aan. Samen met de baas ben je gestart op de hondenschool.

Wordt vervolgd.

1 gedachte op “Update | Occia alias Luna

  1. Ontzettend bedankt voor jullie geweldige inzet en update. Geweldig hoe jullie alles begeleiden, adviezen met beide handen aannemen en daadwerkelijk keihard mee aan de slag gaan.🥰👍

Geef een reactie