Update | Aron

Update | Aron

Aron een reu van 10,5 jaar

Eerder mochten wij al het mooie bericht plaatsen, Aron op zondag 23 april zijn nieuwe mand heeft gevonden.

Hij een goede eerste nacht had gehad en er een goede klik is met de al aanwezige Dobermann teef Xippi van 11 jaar.

Ongelooflijk trots op hem, hoe hij zich in korte tijd weer heeft aangepast in zijn nieuw omgeving, hij volop geniet van het leven en graag on the road is………samen met Xippi. Waar de baas gebleven is??🤣🤣

Het recente verleden…..

Op Donderdag 20 april deden wij voor Aron een noodoproep naar een diamanten mand. Voor de derde maal stond Aron zijn vertrouwde leventje totaal onverwachts op zijn kop, wegens het wederom plotseling overlijden van zijn baasje.

Yes, een reactie volgde binnen no time van een gegadigde ingeschreven in het SDRN bestand. De gegadigde hebben wij direct in contact gebracht met de familie en kregen spoedig het bericht teruggekoppeld, dat er voor zondag 23 april een afspraak gepland stond.

1 gedachte op “Update | Aron

Geef een reactie