Otto | 3 jaar

Otto verblijft sinds 2020 in de permanente opvang van de SDRN.

Even terug in de tijd……

Op zondag 12 juli 2020 kwam jij samen met je zusjes Cruella en Zira vanuit België naar Nederland. O, wat was je een klein opdondertje van een kereltje – krap 3,5 kilo. Later vervolgde ook jouw broer Max zijn weg naar Nederland. Je andere broers en zussen vonden vanuit hun geboorte huisje een nieuwe plek.

Binnen een paar weken had jij een hele weg in groei afgelegd, maar we bleven ongerust over jouw ontwikkeling. Je had namelijk geen goede controle over jouw blaas. Na diverse reguliere dierenarts onderzoeken, hadden wij naar ons gevoel nog steeds geen juist gestelde diagnose en bleef er onrust over jouw gezondheid bij het gastgezin .Wij zijn toen de weg in geslagen bij een holistisch dierenarts en die constateerde toen mede een storing op jouw lever. Eenmaal daarvoor onder behandeling zagen we al snel lichte verbeteringen in jouw gezondheid optreden.

In die tijd zijn wij ook de weg ingeslagen om heel voorzichtig voor jou een nieuw thuis te zoeken, maar dat voelde steeds minder goed bij het opvangadres. Angst jij elders niet de dag en nacht zorg en begeleiding zou krijgen- die je zo keihard nodig had, de vele dierenarts bezoeken die nog moesten volgen en de daarbij behorende hoge kosten, heeft het SDRN team doen besluiten jou op 3 november 2020 in permanente opvang te nemen.

Op jouw eerste verjaardag deden wij al de uitspraak “lelijk in de wieg, mooi in de sluier”, daar staan wij nog steeds voor 100 procent achter. Wat ben jij uitgegroeid tot een geweldige kanjer van een hond.

3 jaar alweer, wat vliegt de tijd!

Het heden…..

Otto verkeerd inmiddels al lange tijd in blakende gezondheid. Hij is in huis en tuin de stoere vent, die de boel graag samen met de meiden op zijn kop zet. De drukke buitenwereld is niet zijn ding, daar bouwt hij door alle prikkels snel spanning op, dat maakt wij met liefde voor jou aangepaste uitjes op maat maken. Wij zijn ondanks jouw gebruiksaanwijzing ontzettend happy met jou!

Dagelijks zie ik natuurlijk mijn zusje Cruella, omdat wij nog altijd samen wonen. Geregeld heeft mijn baasje nog contact met met de bazin van mijn broer Max (wonende in Den Haag) en de baasjes van mijn zusje Zira (wonende in Moerkapelle)

Wij wensen hun ook een hele fijne verjaardag.

Otto en Nicole

Geef een reactie