Update | Ceberus

Ceberus een teef van 7 maanden verblijft sinds 23 mei 2023 in onze opvang.

Ceberus heeft nog een lange weg van herstel te gaan, maar de dame voelt zich gelukkig al redelijk goed op haar gemak in haar nieuwe omgeving. De zes porties vers vlees verdeeld over de dag, die laat ze zich rijkelijk smaken.

De uitslagen van haar ontlasting waren goed, ze is vrij van Giarda of andere darmparasieten. Positief, maar nog geen reden om te juichen. Het is nu wachten of er afwijkende waardes in haar bloed worden gevonden, er geen schade aan haar organen is ontstaan door ondervoeding. Eerst daar meer helderheid alvorens we een afspraak maken met de orthopeed voor haar voorpoot.

Wordt vervolgd

Ceberus financieel ondersteunen? Wordt donateur of een eenmalige bijdrage KLIK HIER

(VOORLOPPIG NIET beschikbaar voor herplaatsing! Reacties om haar te kunnen adopteren in de toekomst nemen wij NIET aan en zullen deze ook NIET beantwoorden. Simpelweg omdat het ontzettend veel tijd kost en onze prioriteit bij de zorg van het dier zelf ligt!

Geef een reactie