GEPLAATST | Mister N. Brown

UPDATE 16-07-2023 | GERESERVEERD

UPDATE 23-07-2023 | IK HEB BAAS

Mr. N. Brown is een reu van bijna 4 jaar (03-08-2019)

Lukt het niet rechtsom, dan proberen wij het linksom!

Hallo dobermann lovers, ik luister naar de naam Mr. Brown. Ik ben een charmante, sportieve kerel met een gouden hart. Over twee maanden staat mijn 4e verjaardag op de kalender en dat betekent dat ik officieel tot de club van volwassen dobermanns behoor. Extreme puberperikelen zijn dus verleden tijd.

Ik ben voor mijn eigen gezin en oudere kinderen (boven de 15 jaar) een toppertje! Het nieuwe onbekende is zowel binnenshuis als buitenshuis voor mij soms even moeilijk. Geef je mij even tijd om te wennen, dan zie je aan mij heel duidelijk dat ik mijn certificaat “kwispelen in mega hoge modus” met een dikke 10 heb behaald.

De afgelopen periode ben ik samen met mijn tijdelijke baasjes hard aan het werk geweest om mij diverse nieuwe (spannende) situaties eigen te maken. Ik heb laten zien dat als je mij met rustige en zachtaardige aanpak begeleidt, ik supersnel leer en me ontspannen kan aanpassen aan de situatie.

Ik woon op mijn tijdelijke adres samen met een Mrs. Brown met wie ik net een pas getrouwd stel vorm. We beleven samen de gekste doldwaze avonturen en soms zijn wij elkaar gewoon even beu. Ik geef dat duidelijk bij Mrs. Brown aan: genoeg is genoeg! Ik snauw haar af en zoek mijn rust op door zelfstandig in mijn bench te gaan liggen. Laat mij dan ook mijn rust lekker nemen, ik kom vanzelf weer om de hoek kijken. Voor in de toekomst behoort samenwonen met een andere hond (teef) zeker tot de mogelijkheden. Met katten heb ik geen match.

Buiten kan ik het los met de meeste honden prima vinden. Als ik aan de riem loop, vind ik het minder prettig als een andere losse hond of mensen mij plotseling benaderen. Dit uit ik door een borstel op mijn rug te tonen en of soms te blaffen. Ik ben duidelijk in mijn signalen en perfect te begeleiden als jij mij op de juiste wijze leest.

Ik luister prima naar de basiscommando’s.

In huis ben ik na voldoende beweging rustig, lig graag in mijn mand, op de bank of even in de bench als je een paar uurtjes van huis weg gaat. Als een echte dobermann volg ik je graag in huis.

Ik ben gewend om tweemaal daags vers vlees (kvv) te eten. (Mijn lichaam reageert niet goed op brokken.)

Ik woon momenteel in Oostrum (Limburg).

Dat je meteen valt voor mijn looks begrijp ik wel! Maar ben jij ook bereid om mij met een rustige en zachtaardige aanpak te begeleiden in nieuwe situaties en mijn lijf te blijven ondersteunen met vers vlees (kvv)? Dan zeg ik: kruip achter je computer en schrijf een leuke mail aan info@sdrn.nl  (vergeet je contactgegevens en telefoonnummer niet!).

Op berichten via facebook en whatsapp wordt niet gereageerd!

Geef een reactie