Ik heb baas | Juni

Juni is een teef van 22 maanden (28-07-2022)

Juni is op zondag 21 mei 2023 aangeboden aan gegadigden reeds ingeschreven op onze wachtlijst. Binnen een paar uur hadden wij meerdere fijne reacties en hebben wij iedereen van de lijst op de hoogte gesteld we reeds voldoende aanmeldingen hebben en geen nieuwe reacties meer aannemen.

 Één van de reacties sprong er bij het SDRN team direct met stip bovenuit! De reactie van Johan die vorige maand (23 april) direct gehoor heeft gegeven aan onze nood oproep voor dobermann Aron van 11 jaar en hem nagenoeg dezelfde dag nog adopteerde.

100% overtuigd van zijn grote doberhart hebben wij hem in contact gebracht met de eigenaresse van Juni.

Het zou Johan niet zijn als hij niet direct in actie komt! De zelfde dag nog vanuit het hoge noorden naar de randstad rijden samen met zijn doberdame Xippi en heer Aron om kennis te maken met Juni. Yes een match! De overdracht in overleg gepland.

Juni is op 1 juli 2023 naar haar nieuwe mand gegaan.

De eerste berichten zijn super positief, vooral tussen Aron en Juni is het dikke pret.

Dit succesvolle herplaatsingsbericht moeten we helaas afsluiten met het zeer verdrietige bericht, Dobermann Xippi in de nacht van 5 juni plotseling is overleden. Ze mocht bijna 10 jaar worden.

Rip Xippi

1 gedachte op “Ik heb baas | Juni

  1. Johan wat een dubbele emoties spelen er momenteel bij jou de boventoon, zeer verdrietig om het verlies van Xippi en de blijdschap van jouw nieuwe aanwinst Juni. Xippi heeft fantastisch mooie jaren bij jou gehad en we weten dat ze mee kijkt naar jouw glimlach wanneer je vol overgaven naar jouw mooie duo Aron en Juni kijkt. Sterkte

Geef een reactie