In de opvang van de SDRN | Frank

Frank is een reu van 3,5 jaar

Bekende aanhangers van de SDRN zullen denken, jou ken ik! Dat klopt! Ik startte namelijk in maart 2022 mijn zoektocht naar een nieuw baasje, maar destijds hebben ze mijn herplaatsing ingetrokken.

Stukje recent verleden……

Ik ben als pup vanuit het buitenland geïmporteerd. Met een maand of 5 zette ik mijn doberpootjes op Nederlandse bodem. Ik kreeg een liefdevol huis, maar mijn baasje werd  ziek en kon niet meer voor mij zorgen. Ik vond al snel een nieuwe plek, maar hier sloeg het noodlood weer toe, want mijn baasje kwam te overlijden. Nu woonde ik al een tijdje bij ontzettend lieve mensen, maar ze kunnen mij niet de juiste sturing geven die ik nodig heb en daarom is er ditmaal een beroep op de opvang van de SDRN gedaan.

Het heden…

De afgelopen drie weken heb ik tijdelijk doorgebracht in een hondenpension en sinds zaterdag 1 juli 2023 verblijf ik bij een gastgezin van de SDRN. Het is natuurlijk nog erg pril, maar mijn tijdelijke baasje verteld vol trots dat het wel heel duidelijk is dat ik een gouden hart heb, ik mijzelf in korte tijd al best goed heb aangepast aan mijn nieuwe tijdelijke situatie.

Bij mijn andere baasjes woonde ik overdag buiten en s ’nachts in de schuur/bijkeuken, voor nu woon ik weer in huis dicht bij de baas, dat vraagt weer even enkele aanpassing in mijn gedrag en uitlaatpatroon, maar hierin heb ik ook al laten zien dat wat diep geworteld zit in je geheugen, goed is op te frissen bij een Dobermann!

Ik ben zeker nog niet klaar om uit te vliegen naar een nieuwe mand, eerst wil het SDRN-team dat ik goed tot rust kom en een duidelijker profiel van mijn persoonlijkheid hebben.

Dat houdt in: Nog NIET beschikbaar voor herplaatsing!! Reacties om Frank te kunnen adopteren in de toekomst nemen wij NIET aan en zullen deze ook NIET beantwoorden! Simpelweg omdat het ontzettend veel tijd kost en onze prioriteit bij de zorg van het dier zelf ligt!

De honden die wel staan te popelen om hun nieuwe baas te ontmoeten voor een eerste date! Kunt u vinden op onze website bij ZOEKT BAAS https://dobermannrescue.me/g/

Wordt vervolgd.

STEUN ONS WERK! Een eenmalige donatie aan de stichting of een donateurschap is bijzonder waardevol om de dobermanns in opvang te kunnen blijven ondersteunen.

Geef een reactie