Update Zazou

Zazou verblijft sinds 23 mei 2023 in de opvang van de SDRN

Op 14 juni konden wij al een mooie update geven over jouw geestelijke en lichamelijke vorderingen, de bloeduitslagen positieve resultaten lieten zien en dat jouw gewicht van 16,7 naar 20,3 kilo was toegenomen.

Afgelopen dinsdag 11 juli heeft er een uitgebreid onderzoek plaats gevonden bij de Orthopeed. Yes super goed nieuw! Je staat inmiddels mooi recht op jouw voorpootje, de oude breuk is volledig hersteld en er is geen beginnende artrose vorming gevonden vanwege jouw oude letsel. Enkel één teentje aan jouw voet vertoond nog wat slapte, maar gezien de ontwikkelingen die je nog steeds maakt in toename van gewicht en bespiering, is de verwachting dat ook dat goed gaat komen. Rug en heupen prima in orde.

Toename gewicht van 20,3 naar 23,4 kilo.

Gezien de positieve ontwikkelingen in jouw gezondheid gaan we volgende week een afspraak maken bij de dierenarts om jouw vaccinaties up to date in orde te laten maken.

Jouw ware aardje komt meer en meer naar buiten toe, een pittige dame op het voor haar bekende terrein, daarbuiten zien wij nog erg veel onzekerheid dat maakt wij langzaam zijn gestart jouw gedoseerd meer prikkels aan te bieden. De basis commando’s en aan de riem staan ook zeker nog in de kinderschoenen.

Wordt vervolgd

STEUN ONS WERK VOOR DE DOBERMANNS!  

Nog NIET beschikbaar voor herplaatsing!! Reacties om haar te kunnen adopteren in de toekomst nemen wij NIET aan en zullen deze ook NIET beantwoorden. Simpelweg omdat het ontzettend veel tijd kost en onze prioriteit bij de zorg van het dier zelf ligt!  

Geef een reactie