Ik heb baas | Cesur

Cesur is een reu van 17 maanden

In november 2022 startte Cesur zijn zoektocht via diverse kanalen naar een nieuwe mand.  Via verhuisdieren vond jouw baasje een nieuwe mand, helaas bleek al snel je daar niet op de juiste plek was en ben binnen een paar dagen terug gekomen.

Jouw baasje is samen met jou opnieuw aan de slag gegaan, maar ondanks de beste wil van de wereld, ze kan jou niet voldoende bieden wat je daadwerkelijk nodig hebt en heeft de moeilijke beslissing genomen om jou opnieuw aan te bieden voor herplaatsing.

Eind mei startte opnieuw jouw zoektocht – een maandje werd jou geduld op de proef gesteld – een super fijne reactie kwam er binnen, er volgde een kennismaking en jij en je toekomstige baasjes hadden meteen een klik.

Inmiddels verblijf je een kleine vier weken bij de fam. Bongers in Dieren. In korte tijd heb jij in huis en de tuin je draai goed gevonden, je bent goede maatjes met de teckel en bent de gehele dag de schaduw van de baas. Buiten heb je nog een flink stel dovenmansoren en blijf je voorlopig aan de lange lijn zegt de baas.

Wordt vervolgd

Geef een reactie