Ik heb baas vanuit de opvang van de SDRN | Nico

Even terug naar het recente verleden …  

Nico is op 15 januari 2023 bij de SDRN in de opvang gekomen met een aantal medische problemen waaronder een pittige oorontsteking, tandsteen en tandvleesontstekingen en een wratje op zijn voorpoot. Er is direct begonnen met een antibioticakuur, zijn gebit is gereinigd en het bultje op zijn voorpoot is verwijderd. Daarnaast hebben wij diverse voedingssupplementen ingezet om zijn algehele immuunsysteem te verbeteren.  

Zijn herstel ging boven verwachting snel en begin maart zijn we de zoektocht naar een nieuwe mand gestart. Wij hebben Nico meerdere malen onder de aandacht gebracht, maar vreemd genoeg leek niemand voor hem te vallen. Ook tijdelijke opvang om het gastgezin even te ontlasten, leidde niet tot een positief resultaat.  

En toen …  

Zondag 9 juli kregen we een telefoontje van de familie Van Krieken uit Italië, die al sinds de beginjaren van de SDRN haar weg weet te vinden naar de SDRN. Het verdrietige nieuws was dat hun oude reu was overleden en hun doberdame Kenza nu alleen was. Het zeer feestelijke nieuws was dat ze openstonden voor wederom een nieuwe herplaatser en hun hart sneller was gaan kloppen van de geweldige looks van Nico!  

En dan gaat alles snel …  

Op woensdag 12 juli heeft een eerste date met Nico plaatsgevonden en het bleek een super match! Zaterdagmiddag 22 juli, na een succesvolle vervolgdate met de doberdame Kenza, is Nico zondagochtend 23 juli opgehaald bij het gastgezin en zijn ze met zijn allen terug naar Italië gereden.  

Soms moet iets gewoon zo zijn. Nico, de fanatieke zonaanbidder heeft gewoon zes maanden gewacht op zijn ultieme droomhuisje in het zonnige zuiden. Zijn verblijf is nog maar pril, maar de eerste berichten zijn superpositief. Hij heeft zich tijdens de autorit voorbeeldig gedragen, heeft in huis al een aantal plekjes gevonden waar hij heerlijk rustig wegdommelt in diepe slaap en al de nodige gekke speelmomenten heeft beleefd met Kenza.  

Wordt zeker vervolgd …

3 gedachten over “Ik heb baas vanuit de opvang van de SDRN | Nico

  1. Nico wij wensen jou alle geluk en liefde in het zonnige Italië. Fam. van Krieken ontzettend bedankt jullie wederom een herplaatster in jullie hart sluiten.

    Onze speciale dank willen wij uitspreken aan Mariëlle en Vincent die ruim vijf maanden als gastgezin voor Nico hebben gezorgd.

  2. Super voor nico een mooi en warm mandje in Italië
    Wens nico en zijn nieuwe familie heel veel plezier en geluk met en van elkaar

  3. Hallo beste Dobermannrescue evenals het gastgezin welke Nico terug op het gezonde pad wisten te brengen van harte gefeliciteerd.
    Voor Nico wensen wij het allerbeste met veel geluk en vreugde bij de nieuwe familie en dat hij verder van een uitstekende gezondheid mag genieten.

Geef een reactie