Gereserveerd | Katy

Katy is een teef van 11 maanden (26-08-2022)

Mijn baasje heeft mij op de leeftijd van 8 maanden oud opgehaald bij een fokker in Servië, helaas heeft hij onlangs flink wat tegenslagen gehad in zijn algehele gezondheid waardoor hij mij niet meer op een verantwoorde manier de juiste zorg kan bieden die ik nodig heb en verdien, daarom heeft hij op 14 juli 2023 mij bij de SDRN aangemeld ter herplaatsing.

Het SDRN team is gelijk aan de slag gegaan om voor mij een nieuwe mand te zoeken. Gestart als eerste onder de gegadigden die reeds staan ingeschreven op de mailinglijst. Binnen no time volgde er een meerdere mooie reacties waarvan het team overtuigd was dat er zeker een match tussen moest zitten.

Om mijn baasje bij te staan en te beoordelen voor wie ik de beste match zou zijn is er een vrijwilliger van de SDRN eerst langs geweest om mij te beoordelen. Twee gegadigden bleven over om mogelijk uit te nodigen voor een kennismaking. Mijn baasje zelf had de voorkeur voor het huisje ” één op één weer met de baas”.

De kennismaking op 20 juli is goed verlopen met mijn één op één baas.

Wordt vervolgd

Geef een reactie