Ik heb baas | Katy

Katy is een teef van 11 maanden.

Op 20 juli is de kennismaking met mijn nieuwe baasje goed verlopen.

Inmiddels verblijf ik al weer een kleine twee weken bij mijn nieuwe mand.

Ik kan jullie vertellen dat ik ontzettend geniet samen met mijn nieuwe baas. Overdag ben ik de gehele dag bij hem aan zijn zijde op het bedrijf en aan het einde van een werkdag maken wij samen een flinke wandeling naar huis om daar samen heerlijk uit te rusten en te chillen op de bank.

Mijn baasje is ontzettend blij met mij en vind dat ik het al heel goed doe in korte tijd. Mijn zindelijkheid die verdiend de komende tijd nog de nodige aandacht, maar de ongelukjes komen al steeds minder voor en ik ben een slimme dame die inmiddels met haar neus de riem aantikt en zorgt de baas alert is.

Poot Katy.

Wordt vervolgd.

En dan kort wat de baas over mij schrijft op social media.

Eindelijk lekker rustig op de zaak, de weekend rust is voor de verandering weer eens na 4 weken non-stop doordouwen, in ere hersteld. Terwijl ik me op kantoor nog over wat paperassen buig (om maar vooral niet het woord papierwerk te gebruiken) klinkt er af en toe een door merg en been gaande, ijzingwekkende kreet vanuit de verlaten werkplaats…

Ik ben net met KEET! samen naar een winkel hier op de meubelboulevard geweest en daar zag ik de welbekende latex kippen aan een rek hangen en vooruit, een kip voor KEET! Nou, geloof maar niet dat mijn nieuwe vriendinnetje met die kip over straat ging, ze keek me veelzeggend aan met die donkere kijkers van: “ik bedank vriendelijk en ga me daar niet mee in de publieke ruimte vertonen.” Natuurlijk, zodra we de voordeur door waren was elke gene meteen verdwenen en was het: “haar kip”.

KEET! is een uitermate lieftallige landreizigster, geboren in de balkan, reizend op een grieks paspoort enige maanden geleden bij Jan uit Noord Holland terecht gekomen. Door onfortuinlijke omstandigheden heeft Jan helaas moeten informeren bij de Stichting Dobermann Rescue Nederland – SDRN of er een herplaatsing mogelijk was. Wat een geweldige organisatie is dat.

Chaterina, inmiddels afgekort tot Katy en hier lekker verrotterdamst naar KEET!, heeft in haar 11 maanden al best wat mee gemaakt, meer dan de bedoeling is. Tot nu dan, want nu gaan we zorgen dat ze een gestaag leven krijgt met uiteraard alle doldwaze typische Dobermann streken en avonturen.

En prompt klinkt er weer een ijselijke kreet uit de werkplaats, de latex kip krijgt het zwaar te verduren. Gooi het er maar uit Keet!

3 gedachten over “Ik heb baas | Katy

Geef een reactie