Update Zazou

Zazou verblijft sinds 23 mei 2023 in de opvang van de SDRN.

Op 21 juli mochten wij het mooie nieuws delen dat de orthopeed had geconstateerd er geen botafwijkingen of beginnende artrose vorming zijn gevonden aan haar voorpootje en dat haar rug en heupen prima in orde zijn. Enkel één teentje aan haar voet vertoonde nog wat spierslapte, maar gezien de ontwikkelingen die je al had gemaakt in toename van gewicht en bespiering, waren wij ervan overtuigd dat ook daar nog wel verbetering zou gaan optreden.

Twee maanden later….

Zijn wij als SDRN mega trots op hoe jouw lichaam zich heeft hersteld, jouw bespiering en lichaamsgewicht weer positief zijn toegenomen. Jouw lichamelijke conditie heeft bijna het punt bereikt dat wij kunnen spreken van een jonge dobermann dame in top conditie.

Nu je meer in jouw krachten staat zijn wij rustig gestart om geestelijk meer van jou te gaan verlangen, te gaan werken aan de basiscommando’s en jouw meer prikkels aan te bieden in de drukke buiten wereld. Mee in de auto dat doe je super goed, nieuwe plekken dat blijft echt nog spannend maar als je tijd krijgt om te observeren dan zien wij een mooie herstel. Eén locatie waar je geregeld mee naar toe gaat is inmiddels een feestje zonder onzekerheid geworden, de dierenwinkel.

Wij gaan jou zeker nog een aantal weken geestelijk ondersteunen alvorens wij gaan uitkijken naar een nieuwe mand, maar voor nu, je bent een glimmende topper aan het worden!

Wordt vervolgd

Nog NIET beschikbaar voor herplaatsing!! Reacties om haar te kunnen adopteren in de toekomst nemen wij NIET aan en zullen deze ook NIET beantwoorden. Simpelweg omdat het ontzettend veel tijd kost en onze prioriteit bij de zorg van het dier zelf ligt!

4 gedachten over “Update Zazou

  1. Een hele mooie dame prachtig
    Wat fijn dat het goed met haar gaat
    Bewondering voor jullie
    Veel liefde en energie
    Een grote pluim voor jullie

  2. Geweldig goed, blij voor deze beauty die ik toen best een gouden mand wilde geven.Maar het moment was niet geschikt. Hoop dat ze een liefdevol gouden mand krijgt. Trots op jullie mooie werk!🍀👍🐾 gr.Bonny.

Geef een reactie