Update | Iroh

Iroh verblijft sinds 24 juli 2023 in de opvang van de SDRN.

Nadat wij dinsdag 1 augustus de positieve bevestiging hebben gekregen dat de heupen en knieën op de röntgenfoto er perfect uitzien en het mank lopen aan zijn rechter achterpoot te wijden is aan spierzwakte en ondervoeding hebben wij contact opgenomen met de dierenfysiotherapeut om een afspraak in te plannen voor hydrotherapie om zijn bespiering te gaan versterken.

10 augustus

Zijn wij met Iroh voor zijn eerste hydrotherapie geweest. De eerste minuten in de aqua bak met werkende loopband en het stijgende water dat vond hij maar wat spannend en onwennig, maar al snel had hij het juiste loopritme te pakken en heeft hij keihard meegewerkt onder het genot van geregeld een snoepje ter motivatie. Super trots op hem.  

Voor de komende periode staat er wekelijks een sessie gepland.

Wordt vervolgd.

Iroh is nog NIET beschikbaar voor herplaatsing! Reacties om hem te kunnen adopteren in de toekomst nemen wij NIET aan en zullen deze ook NIET beantwoorden. Simpelweg omdat het ontzettend veel tijd kost en onze prioriteit bij de zorg van het dier zelf ligt!

Geef een reactie