Ik heb baas | Skip

Skip is een reu van 13 maanden (20-7-2022)

Skip startte zijn zoektocht naar een nieuwe mand via de bemiddeling op 28 juli 2023.

Op 7 augustus kwam er voor jou uit welbekende hoek een warme reactie binnen. Zeer verdrietig om het verlies van haar dobermann Baron Duukster op 3 augustus, was er een andere plek in haar hart die schreeuwde: Het is veel te stil in huis zonder een dobermann met maffe streken, de bank wordt niet meer gedeeld met een maatje, dat maakte dat Willie contact opnam met de SDRN, mijn hart maakt sprongen bij het zien van Skip zijn foto’s en het lezen van zijn verhaal, mag ik met hem kennismaken?

Willie is dezelfde dag nog gaan kennismaken met Skip, een Match!

Voor de volgende dag een afspraak ingepland om Skip op te halen.

Al dagen horen wij achter de schermen, mag ik het geweldige nieuws van mijn geweldige Skip de wijde wereld in brengen op social media? Ik ben zo trots en blij met hem! Bij deze bevestigen wij: Je kan los Willie Weldam met foto’s en verhalen over je nieuwe knappe maatje Skip!

Wordt vervolgd.

3 gedachten over “Ik heb baas | Skip

  1. Gefeliciteerd Willie en Skip
    Hij boft dat hij bij jou een warm mand heeft gekregen
    Heel verl plezier en geluk samen toegewenst

Geef een reactie