Binnenkort in de opvang van de SDRN | Ares

Ares is een reu van 15 maanden (05-05-2022)

Afgelopen vrijdag deden wij de oproep dat Ares met spoed opzoek was naar een nieuwe mand. Hij verblijft sinds 2 weken op zijn nieuwe plek, maar helaas is hij daar niet op zijn plek.

De huidige situatie is momenteel verre van ideaal voor zowel de baasjes als voor Ares, de eigenaresse is angstig voor Ares als hij overprikkeld gedrag laat zien zoals; happen in de riem of haar handen, dat maakt dat Ares aanstaande dinsdag 29 augustus 2023 in de opvang van de SDRN komt.

Naar aanleiding van onze oproep voor een nieuwe mand hebben wij een bericht ontvangen van iemand die een zusje van Ares heeft. Na het lezen van zijn verhaal herkende zij veel overeenkomsten in de omschrijving over zijn overprikkelde, drukke gedrag en omdat er bij haar hond na diverse uitgebreide onderzoeken door een dierenarts, een hartritme stoornis (verhoogde hartslag) is geconstateerd- welke inmiddels wordt behandeld met medicatie- heeft ze ons team een bericht gestuurd om ons hier op te wijzen. Sinds de medicatie zeer snel resultaat met betrekking tot haar gedrag.

Wij zijn erg blij met deze berichtgeving, nemen deze zeer serieus en gaan morgen direct een afspraak inplannen bij de cardioloog om Ares zo snel mogelijk te laten onderzoeken als hij bij het gastgezin is.

Eerst het medische grondig onderzoeken, hem lekker tot rust laten komen en laten wennen op zijn nieuwe tijdelijke plek alvorens wij aan zijn gedrag gaan werken.

Ares is nog niet beschikbaar voor herplaatsing! Reacties om hem te kunnen adopteren in de toekomst nemen wij NIET aan en zullen deze ook NIET beantwoorden. Simpelweg omdat het ontzettend veel tijd kost en onze prioriteit bij de zorg van het dier zelf ligt!

Wordt vervolgd

Geef een reactie