Update Skip

Skip is via de bemiddeling van de SDRN op 8 augustus 2023 herplaatst.

Skip heeft in zijn eerste levensjaar flink wat moeten doorstaan, hij is meerdere malen van eigenaar gewisseld, een kort periode totaal op zichzelf aangewezen geweest tijdens zijn zwervers bestaan en een verblijf in een dierenasiel.

Gelukkig kan Skip inmiddels spreken van “dat was mijn verleden” en dat hij nu letterlijk met zijn neus in de boter is gevallen bij zijn nieuwe bazin.

De eerste paar dagen op je nieuwe stek kwam er al bericht dat jouw bazin super trots is op jou, dat jij alles goed op pakt in je nieuwe omgeving, dat jij een super lieve kanjer bent, dat jullie samen op wandeling zijn, dat jullie samen bank hangen enz.

Ruim een maand later, blijven deze mooie berichten en prachtige kiekjes binnen stromen en worden jullie met de dag een mooier duo. Dat moeten wij gewoon even delen!

Geef een reactie