Ik heb baas vanuit de opvang van de SDRN | Frank

Frank is een reu van 3,5 jaar die op 1 juli 2023 is ondergebracht bij één van onze gastgezinnen.

Al snel volgde er een mooie reactie op jou van een bekende uit dobermannland.

Eerder dit jaar adopteerde ze vanuit het dierenasiel de jonge ondervoede dobermann reu Kane. Ze sloten hem direct zeer liefdevol in hun hart, maar helaas sloeg het noodlot binnen enkele weken toe en werd hun hart gebroken omdat Kane kwam te overlijden aan acuut nierfalen.

Na een verdrietige periode om het verlies van Kane, ontstonden er langzaamaan weer openingen in hun hart om een dobermann een tweede kans te geven en volgde ze de herplaatsers op de voet.

Een blik op de site van de SDRN maakte dat hun hart was sneller gaan kloppen van dobermann Frank. Tijdens de kennismaking werd al snel duidelijk dat Frank ook als een blok was gevallen voor zijn nieuwe baasjes, maar omdat er nog een oppas hond voor twee weekjes gepland stond en wij de overgang naar zijn nieuwe plek zo goed mogelijk wilde laten verlopen, moest Frank nog even geduld hebben alvorens hij daadwerkelijk mocht gaan uitvliegen.

Frank is op 3 september verhuisd naar zijn nieuwe mand.

De eerste nachten heeft de baas samen met Frank doorgebracht op de bank, maar Frank vond zijn grote mand al snel zo comfortabel dat hij daar binnen no time zelfstandig wel de nacht wilde doorbrengen. Ze zijn al super trots op hem zoals hij zich in korte tijd alle nieuwe dingen in zijn omgeving eigen maakt.

Wordt vervolgd

Geef een reactie