Ik heb baas | Meta alias Jenna

Meta is een teef van 5 jaar (01-09-2023), die op 28 september 2023 via onze bemiddeling haar zoektocht is gestart naar een nieuwe mand, omdat haar huidige baasje is opgenomen in een verpleeghuis en de vooruitzichten op een hereniging in de toekomst er niet meer is.

Na onze oproep voor een nieuwe mand, volgde er al snel warme reacties op Meta. Deze hebben wij allen met de familie besproken. Al snel kwam er van hun zijde een voorkeur naar boven; de reactie van gegadigden die al eerder via de SDRN hadden geadopteerd en tevens af en toe als gastgezin fungeren.

Ondanks het verdriet dat er nog heerst binnen het gezin om het verlies van hun twee dobermanns (Sjors en Aiky) die ze in zeer korte tijd achter elkaar zijn verloren, het besef dat hun huidige jonge reu Rain heel duidelijk een maatje en leven in de brouwerij miste, heeft ze doen besluiten om te reageren op Meta. De belangrijkste eis om Meta een warme mand te bieden was, ze moet een mega match zijn met Rain en de rest volgt vanzelf zijn weg dan wel.

Zondag 8 oktober heeft de kennismaking plaatsgevonden.

Yes, met 5 min was het beklonken tussen die twee buitenshuis. Het moment om naar binnen te gaan met het duo. Wauw, kippenvel en emotionele momenten van menselijke zijde volgde, maar daar hadden de twee duidelijk weinig boodschap aan, die paradeerden samen door huis en tuin alsof dat al jaren de normaalste zaak van de wereld was.

De mooie lieve dame is direct de zelfde dag gebleven.

Wordt vervolgd.

2 gedachten over “Ik heb baas | Meta alias Jenna

Geef een reactie