Update Mister

Mister is een reu van 6 jaar oud en verblijft sinds 19 oktober in onze opvang.

We hebben Mister opgevangen met een behoorlijke wond aan zijn teen die hij vermoedelijk door stress zelf kapot had gebeten en de wetenschap dat hij mank loopt aan zijn linker voorpoot vanwege een aanrijding door een auto in zijn jongere jaren.

De wond hebben wij direct laten onderzoeken bij onze dierenarts en zijn de behandeling gestart met een antibioticakuur en het spoelen en zalven van zijn voet.

We wilden graag eerst wat meer rust, regelmaat voor Mister creëren en verbetering aan zijn voet constateren alvorens het traject te starten om zijn oude letsel aan zijn voorpoot opnieuw te laten beoordelen en eventuele andere klachten wegens jarenlang overcompenseren uit te gaan sluiten.

Twee weken later……

Sinds zijn verblijf bij het gastgezin zien we Mister meer en meer tot rust komen, ervaren wij hem als een ontzettend lieve aanhankelijk sociale kerel en verloopt de genezing van zijn teen positief, inmiddels zelfs weer nagelgroei.

Voor 9 november staat er een afspraak gepland bij onze orthomanuele dierenarts in Huizen om Mister te laten onderzoeken aan het oude letsel, het uitsluiten van mogelijke klachten elders in het lichaam en bovenal welke behandeling/operatie kan bijdragen aan een volledig herstel en-of pijn vrij leven.

Onze duimen draaien de positieve kant op voor deze mega happy dog met zijn groene stoffen krokodil.

Wordt vervolgd.

1 gedachte op “Update Mister

Geef een reactie