Ik heb baas | Saar

Saar is een teef van bijna 6 jaar (06-01-2018)

Saar is op 20 oktober 2023 bij ons aangemeld ter adoptie omdat haar baas onlangs is overleden en de gezondheid van de bazin al langere tijd zodanig slecht is dat ze niet meer in staat was om wandelingen te maken met haar.

De SDRN ontving een warme reactie vanuit bekende hoek. In Maart 2021 adopteerde ze via ons de dobermann reu Largo, helaas is hij afgelopen mei overleden aan acute DCM. Ondank het grote gemis van Largo, ging de stilte in huis ze steeds meer tegen staan, het gemis van de vreugde die een dobermann brengt. Na het lezen van onze oproep oer Saar ging hun hart weer sneller kloppen om Saar een warme mand te bieden.

Op 29 oktober heeft de eerste kennismaking plaats gevonden. Voor alle partijen voelde het als een goede match en is er in samenspraak besproken dat ze Saar een week later zouden ophalen.

Sinds 5 november verblijft deze knappe, lieve dame bij haar nieuwe mand.

De eerste dagen waren erg onwennig voor Saartje en vond ze het weer met regelmaat er op uitgaan voor een wandeling best spannend. Na een aantal dagen op haar nieuwe plek volgen er steeds meer positieve ontwikkelingen en heeft ze haar plekje op de bank om lang uit te chillen wel gevonden.

Wordt Vervolgd

Wordt Vervolgd

1 gedachte op “Ik heb baas | Saar

Geef een reactie