Stichting Dobermann Rescue Nederland

OPVANG – (HER)PLAATSING – BEMIDDELING

WIJ ZOEKEN FOREVER HOME

NAAM: Cleo

Geboren:  3 jaar 

Geslacht: teef

Gecastreerd/Gesteriliseerd: NEE

Kan bij andere honden: Ja, enkel reu

Kan bij Katten: Nee

Kan met kinderen: Ja, boven de 5 jaar.

Kan alleen thuis blijven: Ja, paar uur.

Kan mee in de auto: JA

Speciale zorg: 

Sinds 23 december 2021 ben ik bij de SDRN in de opvang gekomen, mijn huidige baas kan vanwege haar gezondheid niet meer voor mij zorgen.

2 dames die zeiden van de Dobermann Stichting te zijn hebben mij en mijn dochter opgehaald. Ik vond de dames gelijk erg lief en heb ze vrolijk en open begroet. De dames hoorde ik gelijk zeggen, o meid je ben wat aan de magere kant, daar gaan we gauw mee aan de slag, ook zeiden ze iets over een dokter, want mijn gegevens in mijn boekje zouden niet kloppen.

Ik moest aan de riem en in de auto springen. Mijn gedachte gingen alle kanten op, maar heb mij heel groot gehouden, ook tijdens de autorit vonden ze mij het super goed doen. Ik heb rustig gelegen achterin zonder te neusfluiten. Daar stond ik dan ineens op een heel ander terrein. Met mijn dochter aan mijn zijde hebben we op eigen tempo de hele tuin en woning heerlijk mogen besnuffelen. Hier kunnen wij onze draai wel vinden, kwam in ons op, maar ja ze zeiden “het is voor tijdelijk Cleo, tot we een definitief nieuw huisje voor jou hebben gevonden.” Je ben hier om aan te sterken in gewicht, we zorgen jouw paspoort weer compleet is met de juiste vaccinaties en we meer info over jouw gedrag en karakter hebben.

Het is nu tijd geworden ik ga uitvliegen naar mijn nieuwe forever mand, ik ben eraan toe om jouw nieuwe trouwe metgezel te worden.

Ik heb een vreselijk lief, aanhankelijk karakter. Ik geniet met volle teugen van een aai over mijn bol en kroel achter mijn oren. Ik heb de 1e 3 jaar van mijn leven veel buiten geleefd, ik had een kennel om te schuilen en soms kwam ik in de bijkeuken. Nou kan je vertellen bij mijn tijdelijke adres ben ik heel vaak lekker binnen, dit vind ik geweldig en zoek ook zeker weer zo’n plek. Liefst waar ik beide perfect kan combineren omdat ik mijzelf ook heel goed kan vermaken in de tuin.Denk er aan ik ben een dame, maar plas graag als een heer hoog in de bloembakken.

Ik ben rustig in huis, zolang ik niet heel veel mensen of andere honden voorbij zie lopen langs het raam. Ik sla echt flink aan om ze weg te jagen, moet nog leren dit niet altijd nodig is, om te waken op mijn manier. Visite begroet ik allemaal even vriendelijk, kom bij je langs voor een kroel en bespring je niet als een doldwaze. Als mijn voerbak wordt klaar gemaakt, kan ik ook geduldig op mijn beurt wachten. Ik eet momenteel vlees. 

Hier ben ik in korte tijd perfect van aangekomen, meer spieren op mijn billen gekregen en bovenal vind ik het heerlijk.  Mijn voorkeur!

Los reageer ik naar de meeste honden redelijk goed, mijn voorkeur ligt wel echt bij de heren. Daarom ook geen huisje voor mij waar al een andere teef woont. Aan de riem val ik wel uit naar andere honden, als je mij de kans geeft. Dus duidelijkheid, consequent zijn en met mij daar nog mee aan de slag willen gaan, is geen overbodige luxe! Fietsers, joggers, enz., doen mij vrij weinig aan de riem. Zitten doe ik prima, voor de andere basiscommando’s zijn we weer gestart met een opfriscursus, aan jou de taak deze voor te zetten met mij.

Ik kan een paar uur prima alleen zijn, ik maak dan niks kapot. Er wordt geoefend slapen en rusten in een bench, ik doe het, maar een mand gevuld met een heerlijk dik kleed is meer mijn ding.

Weet verder niet goed ik nog meer over mij moet vertellen, heb je vragen stel die maar aan de SDRN. Nog beter! Je maakt na overleg met de SDRN een afspraak om mij live te komen bezoeken. Ik garandeer jou niet te zullen teleurstellen met mijn charmes.

Cleo

Neem dan snel contact op met het SDRN team via 06-246 90 460 (voorkeur tussen 10.00 uur en 17.00 uur)  of via info@sdrn.nl.

Gegadigden via ons bestand hebben voorrang, belang beste match voorop!!

Meer info volgt 

Gereserveerd vanuit ons bestand

NAAM: Erra

Geboren: Bijna 3 jaar (16-03-2019)

Geslacht: teef

Gecastreerd/Gesteriliseerd: NEE

Kan bij andere honden: NEE

Kan bij Katten: Nee

Kan met kinderen: Ja, boven de 14 jaar.

Kan alleen thuis blijven: 2 uur

Kan mee in de auto: JA

Speciale zorg: 

Erra is mijn naam, een good looking lady, als ik dat even mag zeggen; vol trots!!

In een vertrouwde omgeving, zoals 1 op 1 bij mijn baas en in de grote achtertuin ben ik zoals ik mijn trots aan jullie laat stralen op de foto. Een zekere dame! Helaas heb ik in de drukke buitenwereld een hele andere houding, ik ben dan erg onzeker, tot zeer angstig.

Hoe kom dit? Ik ben als pup erg aangevallen door een andere hond en heb hierdoor heel veel vertrouwen verloren in de grote wereld. Mijn baas heeft hier al meerdere keren hulp bij gehad om mij te begeleiden, maar het wil mij niet echt goed doen.

Ik woon samen met nog 2 dobermanns, een reu en een teef.  Aan de reu heb ik veel steun, samen met hem durf ik het beter aan op straat. (Ik zou daarom best naar een nieuw huisje kunnen waar een volwassen stabiele reu aanwezig is.) Met de teef kan ik de laatste tijd niet meer door 1 deur, wij vliegen elkaar letterlijk steeds in de haren. Mijn baas denkt ik dit uit onzekerheid en jaloezie doe. Om deze reden wil mijn baas ook graag een nieuwe plek voor mij zoeken.

Ik ben op zoek naar een huis in een zeer rustige omgeving, of met een grote afgesloten tuin, zodat ik niet te vaak de enge buitenwereld in moet. Nu speel, ren en vlieg ik ook veel in de tuin en daar voel ik mij veilig.

Voor mensen ben ik heel erg lief, een ware knuffelkont. Begroet visite even druk, maar na min of 5 ga ik rustig naar mijn mand.

Hoe ik met kinderen ben, het is mij niet bekend, daarom zeker geen gezin met kleine drukke kinderen.

Ik zoek jou, die mij een nieuw huis kan bieden, liefst met die grote tuin. Natuurlijk alleen om in te rennen en vliegen en niet om te slapen. Dat wil ik zeker lekker in huis en als ik niet te veel luxe vraag lekker bij jou op de bank.

Een baas die zeker met mij stapje voor stapje de wereld weer wil gaan ontdekken en mij steunt om daar weer alle vertrouwen in te krijgen.

Een baas die veel thuis is, want veel alleen zijn zal mijn vertrouwen niet versterken denk ik.

Ik weet ik best wat van jouw vraag! Ik weet ook, ik je heel veel goeds te bieden heb ondanks mijn onzekerheid buiten.

Ik val s avonds in slaap, met de gedachte er vast snel iemand komt die mij een nieuwe kans durft te gaan geven. Maak jij mij wakker met het goede nieuws je komt kennismaken.

Neem dan snel contact op met het SDRN team via 06-246 90 460 of via info@sdrn.nl.

Gegadigden via ons bestand hebben voorrang, belang beste match voorop!!

Lucie is op 23 december 2021 bij ons aangemeld voor een nieuwe mand, tijdens de kerstdagen helemaal geen enkele reactie op jou.

Het geluk kwam voor jou in het nieuwe jaar. Op 2 januari 2022 ben je van België naar Nederland gegaan voor je nieuwe plek, een gegadigde uit ons bestand.

 Layka een teef van 6 jaar aangemeld op 29 december 2021.

Op 15 januari 2022 ben jij naar je nieuwe mand gegaan bij een gegadigde uit ons bestand

 

Preston reu van 3,5 jaar.

Jouw baas heeft zelf iemand gevonden via markplaats. 8 januari 2022

Judy 10 september 2020 teef

Herplaatsing ingetrokken 21 december 2021, blijft bij baas

U kunt momenteel niet meer reageren!

NAAM: Kaya

Geboren: 10 november 2019

Geslacht: teef

 

Tayko reu van 12 maanden (24-11-2020)

Begin november startte jij je zoektocht naar een nieuwe mand, helaas kerel waren jou eerste 2 dates geen juiste match.

3 maal is scheepsrecht zeggen ze dan!! Voor jou een mooie sinterklaas

De kennismaking gisteren (5 december 2021) is goed verlopen en je bent daar dan ook direct gebleven.

Luna een teefje van 14 maanden is bij ons aangemeld op 23 november 2021 en op zondag 28 november naar haar nieuwe onderkomen gegaan bij een gegadigden reeds ingeschreven als zoekende in ons bestand.

Max is een reu van 5 maanden, hij is op 15 november bij ons aangemeld en op 18 november al naar zijn nieuwe onderkomen gegaan bij gegadigden uit ons bestand.

Hij begint al lekker zijn draai te vinden in zijn nieuwe omgeving.

 PABLO reu van 2,5 jaar 

Herplaatsing terug getrokken.

De eigenaar heeft besloten met hulp aan de slag te gaan met Pablo, ze vind ze zelf nog niet alles voor 100%  uit de kast heeft gehaald om hem juist te begeleiden.

Nox is op 14 november naar haar nieuwe mand gegaan.

Ze is op 13 oktober bij ons aangemeld, al snel vonden we een nieuwe baas. helaas kreeg deze mooie dame wat  kleine medische problemen, kapotte voetzolen, hierdoor is de herplaatsing wat uitgesteld.

Inmiddels is ze rustig aan het wennen bij haar nieuwe thuis.

 

IK HEB BAAS

24 september 2021

Sara ik heb baas | Verhaal met spoed

Saartje een mooie dame van ruim 5 jaar was vorige week woensdag met redelijk grote spoed opzoek naar een nieuw onderkomen.          Haar baas is namelijk opgenomen in het ziekenhuis en moest daarom de zeer moeilijke beslissing nemen, het voor jou beter zou zijn als je naar een nieuwe mand zou gaan.

We hebben direct opvang besproken, maar als SDRN ook aangegeven, we het liefst haar natuurlijk gelijk onder brengen bij iemand waar ze dan ook mag blijven. Zogezegd, is ons team direct aan de slag gegaan om telefonisch mensen uit ons bestand te benaderen, waarvan we wisten ze wel openstonden voor spoed en de hond van middelbare leeftijd.

De 1e was dan ook raak, na kort overleg stonden ze nog niet met hun jas aan om Saartje te gaan halen. Omdat er wel oppas was voor haar en de baas toch nog graag afscheid wilde nemen, is ze vrijdag opgehaald door haar nieuwe baasjes.                                                                                                        

James reu van 11 maanden.

Op 14 september begon je zoektocht naar een nieuwe mand.

Helaas was er met de 1e gegadigde die jou zijn gaan bekijken geen juiste match. Bij de 2e was het wel raak en ben je mee gegaan op 22 September naar je nieuwe mand.

Mojo heeft zijn nieuwe mand gevonden bij een gegadigde uit ons bestand die al eerder Dobers een kans heeft gegeven via ons.

17 september 2021

Cayenne een teef van bijna 4 jaar.

Heeft haar nieuwe mandje gevonden bij een familie in Noordwijk.

Nero een jonge reu van 15 maanden is op 22 augustus bij ons aangemeld ter adoptie en op vrijdag 27 augustus verhuisd naar zijn nieuwe mand in Almere.

Diva teefje van 2,5 jaar.

Mooie meid jij werd op 8 juli bij ons aangemeld ter adoptie, helaas was het vakantie tijd vermoeden wij en had je een rugzakje met uitvallen naar andere honden aan de riem. Er waren meerdere gegadigden, maar ook daar zat er even niemand voor jou bij. Geduldig wachtte jij af op een nieuwe mand en geduld word beloond!!! 

Nu heb jij sinds 28 augustus eindelijk een nieuwe plek gevonden.

Duco knappe senior van 9 jaar is op 1 augustus via onze bemiddeling aangemeld voor adoptie en op 9 augustus verhuisd naar zijn nieuwe mand.

Shy een dame van 1,5 jaar ( 17 februari  2020) is herplaatst vanuit onze tijdelijke opvang bij gegadigden uit ons bestand.

Darko reu van 7maanden.

Darko is geplaatst via onze bemiddeling op 10 juli 2021. 

IN MEMORIAM 5 januari 2022

Pelle is een reu van 8 jaar.| Geplaatst 23 juni 2021

Pelle is geplaatst bij  Belgische gegadigden uit ons bestand. Zodra wij meer nieuws hebben zullen wij zeker een update plaatsen over Pelle.

Wel kunnen we vast verklappen deze mensen de zorg en kosten van de operatie van Pelle geheel voor eigen rekening nemen.  Mensen met een warm hart noemen we dat.

Luca | Reu 6 maanden

Via de bemiddeling van de SDRN heb ik mijn nieuwe mand gevonden.

Ik ben hier sinds zaterdag 12 juni en begin al voorzichtig mijn draai te vinden, met de tijd natuurlijk nog een leuke update .

 Harley reu van 3,5 jaar.

Aangemeld via onze bemiddeling op 31 mei , op 6 juni geplaatst bij nieuw baasje uit ons bestand. 

Dyengo reu van 11 jaar.

Ik heb een super warme mand gevonden via de bemiddeling SDRN.

Namens mij vast bedankt aan iedereen die mij mogelijk op mijn oude dag nog een warme mand wil geven.

Noel een reu van 14 maanden.

Update, Noel verblijft al weer enige tijd bij zijn nieuwe baas,er word nog hard aan zijn gedrag gewerkt. 

Aangemeld op 22 maart via onze bemiddeling, geplaatst bij een gegadigde uit ons bestand.

Sandor een reu uit 2014.

Via onze bemiddeling op 20 maart geplaats bij een donateur van onze stichting

Largo reu uit 2016.

Via onze bemiddeling maart 2021 vanuit België naar Nederland verhuisd voor zijn nieuwe thuis.

Milan een reu van 7 maanden.

Op 2 maart via onze bemiddeling binnen gekomen en op 5 maart naar zijn nieuwe huis.

Tyson reu  ( 13-08-2019)

Via onze bemiddeling  op 09-02-2021 aangemeld en op 12-02-2021 geplaatst bij zijn nieuwe baasjes.

In permanente opvang van de SDRN

Op 12 juli 2020 is Otto bij de stichting in opvang gekomen.

Hij was toen 8 weken oud en had een grote achterstaand in zijn ontwikkeling en kreeg later ook blaasproblemen. Het leek even allemaal de goede kant op te gaan en wij hebben toen ook de weg ingeslagen om voor Otto een nieuw thuis te zoeken. 

Helaas heeft Otto een terug val in zijn gezondheid en zijn we reeds een nieuw dierenarts traject met hem ingegaan bij de dierenkliniek Natuurlijk gezonde dieren in Amsterdam. We kwamen regulier niet echt verder en voelde toch echt aan het niet klopte met zijn gezondheid. Inmiddels hebben we al meer duidelijkheid en zullen er nog diverse vervolg onderzoeken komen om hem lichamelijk weer helemaal op de goede weg te helpen met zijn darm en lever. We hebben hier alle vertrouwen in het goed gaat komen met hem in de toekomst, maar voor nu is besloten geen nieuw thuis meer voor hem te zoeken omdat hij echt nog veel begeleiding en zorg nodig heeft.

MEER INFO wij plaatsen op facebook en bij onze nieuws berichten geregeld een update over Otto

Norah een teefje van 11 maanden.

Aangemeld voor adoptie op 3 augustus 2020 en via onze lijst met gegadigden geplaatst op 8 augustus 2020.

Dex is een reu van 18 maanden

Aangemeld op 22 juli 2020 en op 7 augustus geplaatst bij een Donateur van onze Stichting

Aangemeld op 24 juli 2020 en reeds gereserveerd door gegadigden uit ons bestand.

Solid is geplaatst 23 september 2020.

 

Zeus is een teef van 2,5 jaar

Aangemeld op 2 juli 2020 en reeds gereserveerd door gegadigden ingeschreven in ons bestand.

Zeus is op 8 juli dan ook herplaatst .

Paco is een reu van 11 jaar is geplaatst op 21 juni 2020

Aangemeld op 17 juni 2020  aangemeld voor adoptie, al snel hadden we een reactie van een gegadigde uit ons bestand voor deze senior. 

In memoriam 8 november 2021

O JAY IS GEPLAATST OP 28 april 2020

O JAY is op 27 april bij ons aangemeld voor adoptie en op 28 april geplaatst met een proefperiode van 2 weken. Op 12 mei hebben we te horen gekregen O JAY zich steeds meer op zijn gemak begint te voelen in zijn nieuwe thuis. Iedereen is gek met hem en heeft dan ook een super nieuw thuis gevonden.

MESSI IS OP 29 APRIL 2020 GEPLAATST.

Messi is een kruising Dobermann die op 14 april voor adoptie  is aangemeld, op 16 april is Messi geplaatst bij een gegadigde uit ons bestand. Na een proefperiode heeft Messi zijn nieuwe thuis gevonden.

NOLA IS GEPLAATST OP 13 APRIL 2020

Nola is reeds eerder bij onze stichting aangemeld ter adoptie op 15 februari 2020 en nog dezelfde dag geplaatst bij een gegadigde uit ons bestand, helaas bleek na 14 dagen dat het echt niet ging met de katten. Daarom hebben we besloten opnieuw voor Nola een nieuw thuis te zoeken. 

We hebben dan ook voor Nola een super nieuw plekje kunnen vinden.

Darius is geplaatst op 6 april 2020 bij 1 van onze gastgezinnen.

Link is op 24 februari 2020 bij de stichting in opvang gekomen. en heeft een nieuw thuis gevonden.

20 maart 2020

Mya is op 22 februari 2020 bij ons aangemeld ter adoptie en heeft een nieuw thuis gevonden 30 maart.

Dextro is op 13 februari 2020 bij ons aangemeld een heeft een nieuw thuis gevonden.

1 maart 2020

Nola is op 15 februari 2020 bij ons aangemeld een heeft een nieuw thuis gevonden.

22 februari 2020

Google is op 16 januari 2020 bij ons aangemeld een heeft een nieuw thuis gevonden.

5 februari 2020.

Aron is op 9 januari 2020 bij ons aangemeld en heeft een geweldig nieuw thuis gevonden. 

22 januari 2020

In permanente opvang bij de Stichting

STORM VERBLIJFT IN PERMANENTE OPVANG BIJ DE SDRN.

STORM is op 28 september 2019 bij de stichting in opvang gekomen, omdat zijn baas ernstige privé omstandigheden had. Op het eerste gezicht bleek Storm een gezonde lieve hond te zijn die enkel voorzien moest worden van een nieuw dierenpaspoort en inentingen. Helaas bleek al snel medisch gezien het tegen deel, Storm had een bult op zijn rug en een zeer slecht gebit, waaraan hij uiteraard is geholpen. Storm verblijft bij 1 van onze gastgezinnen die zich altijd inzet voor de oudere en zieke Dobermanns. Momenteel is Storm nog steeds onder behandeling van de dierenarts vanwege zijn zwakke darmen. Dit alles heeft ons team doen besluiten Storm niet te herplaatsen maar de medische zorg te verlenen die hij nodig heeft. Wij plaatsen bij Nieuws geregeld updates over hem.

DAISY VERBLIJFT IN PERMANENTE OPVANG BIJ DE SDRN.

Daisy is op 27 april 2018 bij de stichting in opvang gekomen.  Daisy is geboren met een verminkte voorpoot, die reeds is geamputeerd op kosten van de stichting. Ze verblijft definitief bij 1 van onze gastgezinnen. Daisy  blijven volgen, ze heeft een eigen facebookpagina.