WIJ ZOEKEN FOREVER HOME

IK ZOEK BAAS

NAAM: Google

Geslacht: REU

Leeftijd:  13 maanden (15 oktober 2018)

Gecastreerd/Gesteriliseerd: NEE

Kan bij andere honden: Ja, enkel teven

Kan bij Katten: NEE

Kan bij kinderen: Ja,  vanaf ongeveer 6 jaar

Kan alleen thuis blijven: JA 

Kan mee in de auto: JA

Speciale zorg: NEE

Over mij:

Ik ben Google een jonge onstuimige, drukke ongecastreerde Dobermann reu. Ik heb net als de meeste andere dobers een hekel aan katten, maar met andere honden kan ik zeer goed overweg. Hoe ik met kinderen ben, ja super onstuimig , dus denk dat ik al te kleine kinderen omver loop.(vanaf een jaar of 5/6 moet prima gaan.)

Buiten aan de riem loop ik redelijk netjes mee. Buiten los in het bos ren ik graag achter alles aan wat vliegt, maar ben best gehoorzaam als je mij terug roept. Gezien mijn leeftijd vind ik mijzelf al een hele knappe dober, maar nieuw baas- “ik ga er vanuit je weet ik een jonge puber ben die zeker nog de nodige opvoeding nodig heeft”.

Ik zoek dan ook een baas met ervaring en die graag veel tijd in mij wil investeren.

O wat ik nog even wilde zeggen ik woon momenteel in Belgie- Antwerpen, dus houdt u er rekening mee als u op mij reageert u een dagtocht mag maken vanuit Nederland. 

Reden van herplaatsing: Wegens privé omstandig heden van mijn baas.

Interesse in mij:  meld je hier aan

NAAM: ARON

Geslacht: REU

Leeftijd:  7 jaar  (24-10-2012)

Gecastreerd/Gesteriliseerd: NEE

Kan bij andere honden: Ja, enkel teven

Kan bij Katten: NEE

Kan bij kinderen: NEE

Kan alleen thuis blijven: JA zeer goed

Kan mee in de auto: JA

Speciale zorg: NEE

In permanente opvang bij de Stichting

STORM VERBLIJFT IN PERMANENTE OPVANG BIJ DE SDRN.

STORM is op 28 september 2019 bij de stichting in opvang gekomen, omdat zijn baas ernstige privé omstandigheden had. Op het eerste gezicht bleek Storm een gezonde lieve hond te zijn die enkel voorzien moest worden van een nieuw dierenpaspoort en inentingen. Helaas bleek al snel medisch gezien het tegen deel, Storm had een bult op zijn rug en een zeer slecht gebit, waaraan hij uiteraard is geholpen. Storm verblijft bij 1 van onze gastgezinnen die zich altijd inzet voor de oudere en zieke Dobermanns. Momenteel is Storm nog steeds onder behandeling van de dierenarts vanwege zijn zwakke darmen. Dit alles heeft ons team doen besluiten Storm niet te herplaatsen maar de medische zorg te verlenen die hij nodig heeft. Wij plaatsen bij Nieuws geregeld updates over hem.

DAISY VERBLIJFT IN PERMANENTE OPVANG BIJ DE SDRN.

Daisy is op 27 april 2018 bij de stichting in opvang gekomen.  Daisy is geboren met een verminkte voorpoot, die reeds is geamputeerd op kosten van de stichting. Ze verblijft definitief bij 1 van onze gastgezinnen. Daisy  blijven volgen, ze heeft een eigen facebookpagina.

%d bloggers liken dit: